Zeg hallo tegen onze 2 nieuwe superhelden

Zeg hallo tegen onze 2 nieuwe superhelden

Vrijdag 3 april 2015 — Je lichaam is je beste vriend. En hoe behandelen we onze beste vrienden? Precies, met liefde en zorg natuurlijk. Toch lukt dit niet altijd door onze drukke agenda’s. Om je een handje te helpen, stellen we je graag voor aan 2 nieuwe innocent superhelden bomvol sappig fruit, groenten, vitamines en mineralen. Alles zit in een klein flesje, handig voor onderweg dus.

De afgelopen jaren hebben we heel veel geleerd over het maken van smoothies. Al deze kennis zit in onze 2 nieuwe familieleden, die de naam super smoothies hebben gekregen. Deze 2 superhelden combineren de voordelen van fruit, groenten, lijnzaad, vitamines en mineralen. Daarom smaken ze niet alleen goed, maar zijn ze ook nog eens goed voor je.

Super smoothie Antioxydant
Ons lichaam bestaat uit biljoenen cellen die wel een beetje extra aandacht kunnen gebruiken, biljoenen redenen dus om deze super smoothie te drinken. De super smoothie ANTIOXYDANT bevat drie antioxidanten – vitamine C, E en seleen – die allemaal helpen om je cellen fris te houden en te beschermen tegen oxidatieve stress. Een verrukkelijke mix van kiwi, komkommer, lijnzaad, limoen en tarwegras.

Super smoothie Energy
Energie is essentieel, en niet alleen op een sportdag. Onze nieuwe super smoothie ENERGY bestaat uit een heerlijke mix van bessen, bietensap, lijnzaad en guarana en bevat vitamines B3 en C die je lichaam helpen om vermoeidheid en uitputting te verminderen. Klaar voor de start? GO!

Je vindt de nieuwe super smoothies vanaf 13 april  in de winkel voor een consumentenadviesprijs van € 2,49. Tenzij ze opgeroepen werden voor een heldendaad.

innocent super smoothies zijn een bron van vitamine C en vitamine C draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Geniet hiervan als onderdeel van een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding. Vergeet je erwtjes niet op te eten.

__________________________________

Over innocent
innocent is 16 jaar geleden opgericht in Engeland. We verkopen heerlijke producten die niet alleen goed smaken, maar ook goed voor je zijn. Zoals smoothies, smoothies voor kinderen en sap (dat niet gemaakt is van geconcentreerd sap). Zo helpen we mensen gezond te leven en heel oud te worden.

Het innocent team is de afgelopen jaren gegroeid van 3 naar 250 mensen die in heel Europa werken en onze smoothies en sappen zijn verkrijgbaar in 15 landen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het  nummer 1 smoothie merk in Engeland en Europa. Onze omzet bedraagt 250 miljoen euro per jaar.

We willen de wereld graag een beetje beter achterlaten dan dat we haar gevonden hebben. Dit zie je terug in alles wat we doen. We werken dan ook alleen samen met fruittelers die netjes met hun mensen en de natuur omgaan. Sinds 2006 zijn al onze bananen Rainforest Alliance gecertificeerd. Daarnaast geven we 10% van onze winst aan goede doelen, voornamelijk aan de innocent foundation, een onafhankelijke stichting die honger bestrijdt en helpt bij het opbouwen van een duurzame toekomst voor mensen in de armste landen ter wereld.

Kijk voor meer informatie op www.innocentdrinks.be en op www.innocentfoundation.org

Super smoothie Antioxydant
Super smoothie Energy